Nieuwbouwadvisering.nl

Over Guidan nieuwbouwadvisering

De oprichter van Guidan nieuwbouwadvisering is Guido Leerkes. Na tien succesvolle jaren binnen de traditionele makelaardij werd het tijd om zijn eigen visie te volgen.

Online oriëntatie

Met Guidan nieuwbouwadvisering richt Guido zich als nieuwbouwadviseur specifiek op projectontwikkelaars, gemeenten en ontwikkelende aannemers. Bij vastgoedprojecten is de rol van de traditionele makelaar bij verkoop of verhuur aan het veranderen. De oriëntatie en aankoopbeslissing geschiedt steeds vaker online.

Onderscheidend

Niet al deze ontwikkelaars, gemeenten en aannemers hebben de deskundigheid in huis om daarop in te springen. Guidan helpt u graag. Wij benaderen uw project met een vernieuwende blik en zorgen ervoor dat u zich zowel online als offline onderscheidt van uw concurrenten.

Verkoopkanaal

Met Guidan haalt u tijdelijk een deskundig en commercieel verlengstuk van uw eigen verkoopkanaal in huis. Wij stellen ons op als onderdeel van uw organisatie, waardoor u als opdrachtgever nog steeds dicht bij uw cliënten staat. U krijgt van ons een innoverende visie op uw vastgoedprojecten en we zorgen ervoor dat uw nieuwbouwproject succesvol online gelanceerd wordt.

Meer weten

Wilt u meer weten over deze freelance nieuwbouwadviseur en zijn vooruitstrevende oplossingen voor de promotie van uw vastgoed? We maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Guido Leerkes nieuwbouw 1

© 2021 Guidan | Siteontwerp: VIAdesign.nl | Technische Realisatie: Remco Siero | Tekst: Sprakeloos, bureau voor tekst