Nieuwbouwadvisering.nl

Freelance makelaar/verkoopadviseur

Wilt u zelf de regie houden bij de verkoop van uw uw nieuwbouwproject, en toch gebruik maken van een deskundige partij die aangesloten is bij de NVM en namens u de verkoop begeleidt? Schakel Guidan Nieuwbouwadvisering in als freelance makelaar of verkoopadviseur.

Promotie en verkoop

Als projectontwikkelaar, gemeente, ontwikkelend aannemer of woningcorporatie wilt u graag zelf de controle en regie houden tijdens de verkoop of verhuur van uw nieuwbouwproject? Wij zijn de eerste NVM nieuwbouwspecialist die u op freelance basis aan uw organisatie kunt toevoegen. Hiermee heeft u alle deskundigheid in huis om het verkooptraject zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Voordelen freelance makelaar /verkoopadviseur

Het inschakelen van een verkoopadviseur levert u op korte termijn al voordelen op. Guidan kent de verkooprocessen, is op de hoogte van uw belangen als opdrachtgever en kan klanten op een professionele manier te woord staan. Doordat u ons inschakelt of freelance basis zijn de kosten lager doordat u uitsluitend betaalt voor de geleverde arbeid en weet u ieder moment van de dag de status is van uw project. Daarnaast zijn wij:

  • lid van de NVM
  • volledig op de hoogte van alle marktontwikkelingen
  • zeer ervaren
  • niet gebonden aan een locatie
  • in staat om uw project ook op Funda.nl te plaatsen

U kunt zich bezighouden met uw core business, wij richten ons op de verkoop van de woningen uit uw nieuwbouwproject.

Contact

Wilt u zich laten vertegenwoordigen door een partij die kennis van zaken heeft, NVM-makelaar is en uw commerciële slagkracht vergroot? Neem vandaag nog contact op, we komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.